3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Αφήγησης στην Αθήνα

2016-03-08 12:00

 

Το εργαστήρι ΜΑΙΡΗΒή οργάνωσε πριν 3 χρόνια, ένα διαφορετικό και ελπιδοφόρο για τα ελληνικά δεδομένα φεστιβάλ. Από την ανάγκη για επαφή, ανταλλαγή και εμπλουτισμό γνώσεων και εμπειριών πάνω στην τέχνη της κούκλας γεννήθηκε και συνεχίζεται αυτή η προσπάθεια. Κουκλοπάιχτες από όλο το κόσμο έρχονται να μας εμπνεύσουν, να μας διασκεδάσουν και να μοιραστούν την δουλειά τους μαζί μας. Μικροί και μεγάλοι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν παραστάσεις απ'όλο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα επαγγελματίες και ερασιτέχνες να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους μέσα από εργαστήρια.

 

 Το Φεστιβάλ και φέτος ξεπερνά τα σύνορα της γλώσσας και των πολιτισμών επιδιώκοντας να αναδείξει την διαφορετική ματιά των λαών και την δημιουργική διάθεση και αγωνία των καλλιτεχνών να συσχετιστούν με την λαϊκη τέχνη και παράδοση.

 

Και ξεκινάμε τον Μάρτιο με την ομάδα La Mar de Marionetas (Iσπανία) και την παράσταση "Το παιδί που ονειρευόταν" .

*Παράσταση με μαριονέτες και ζωντανή Αφρικάνικη μουσική

Tο έργο αντικατοπτρίζει την αγροτική ζωή ενός παιδιού που ονειρεύεται, ρυθμό με το ρυθμό, τραγούδι με το τραγούδι και παραμύθι με το παραμύθι.

Διάρκεια:60'

youtu.be/mOHG8-DIBmQ

Σάββατο 19 Μαρτιού 2016 5μ.μ.  και

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016  12μ.μ.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης: 2105222181 και 6942420062

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φεστιβάλ και το πρόγραμμα των παραστάσεων επισκεφθείτε τη σελίδα του Εργαστηρίου ΜΑΙΡΗΒή.

www.mairivi.gr/apps/gr/spag/festival.html

 

 

 

 

 

—————

Πίσω